Yotuel All In One belilna zobna krema - okus Wintergreen

Odstranjuje zunanjo in notranjo zabarvanost zob in hkrati izboljšuje njihovo strukturo.

YOTUEL BELILNA ZOBNA KREMA ALL IN ONE prva belilna krema za dnevno uporabo, ki združuje pristop profesionalnega beljenja, ki se uporablja v dentalnih klinikah z aktivno izgradnjo, zaščito in remineralizacijo vaših zob. Belilna komponenta je aktivni kisik. Za razvoj in dokaz učinkovitosti ter varnosti je bilo opravljeno preko 300 kliničnih laboratorijskih testov in študij, ki so dokazali, da so po uporabi zobje močnejši, bolj zdravi in beli.

YOTUEL BELILNA ZOBNA KREMA ALL IN ONE ob redni uporabi
  • odstranjuje zunanjo in notranjo zabarvanost zob (vključno z zabarvanostjo, ki je posledica fluoroze in lažjo tetraciklinsko zabarvanost)
  • zaradi visoke vsebnosti ksilitola, učinkovito pomaga zaščititi zobe  pred kariesom ter propadom zob
  • aktivni fluorid, kalij in kalcij prispevajo k zmanjševanju občutljivosti zob, remineralizaciji zobne sklenine in k njeni obnovi
  • izjemno osveži dah
YOTUEL BELILNA ZOBNA KREMA ALL IN ONE je formulirana brez vode, kar izjemno poveča njeno učinkovitost, ne vsebuje penilcev (SLS) in ima zelo prijeten osvežilno hladen okus. 

Za vsakodnevno ustno higieno odraslih. 

Zobna krema vsebuje zakonsko dovoljeno in varno koncentracijo aktivne belilne komponente (Direktiva 2011/84/EU) in sicer 0,3% karbamid peroksida (ekv. 0,1% vodikovega peroksida) in je primerna  za redno dnevno uporabo odraslih. 

Zobna krema vsebuje 0,45% kalijevega fluorida za obnovo in krepitev sklenine.

Vsebina: 75 ml

Cena : 11,15 EUR

Izdelek vam pošljemo po pošti po povzetju .Strošek poštnine znaša 1,70 EUR .
Za naročila v vrednosti nad 25,00 EUR je poštnina brezplačna .
Ob naročilu prosimo navedite naslov za dostavo. 


Yotuel belilna zobna krema Classic

Odstranjuje madeže in nežno beli zobe z naravnimi encimi.

Aktivna belilna komponenta je encim papain, ki razgrajuje beljakovinske madeže na zobeh brez stranskih učinkov. Zagotavlja učinkovito zaščito pred zobnimi oblogami, zobnim kamnom in kariesom. Vsebuje visok delež naravnega ksilitola, ki ima nepogrešljivo vlogo pri remineralizaciji zob, zaščiti sklenine pred poškodbami in zaviranju nastanka zobnih oblog in kariesa. Zobna krema je 100% brez škodljivih penilcev in brez abrazivnih delcev. Ker se ne peni ne draži ustne sluznice in omogoča lažji vstop aktivnih učinkovin v medzobne prostore.
Priporočljiva vsakodnevna redna uporaba.

Pakiranje: 50 ml

Cena : 7,45 EUR

Izdelek vam pošljemo po pošti po povzetju .Strošek poštnine znaša 1,70 EUR .
Za naročila v vrednosti nad 25,00 EUR je poštnina brezplačna .
Ob naročilu prosimo  navedite naslov za dostavo .

Yotuel belilna zobna krema za občutljive zobe in dlesni Pharma B5

Odstranjuje madeže in nežno beli tudi najbolj občutljive zobe, hkrati pa pomaga pri celjenju poškodovanih dlesni oz. ustne sluznice.

Aktivna belilna komponenta je encim papain, ki razgrajuje beljakovinske madeže na zobeh brez stranskih učinkov. Krepi in izboljšuje strukturo zob. Zagotavlja učinkovito zaščito pred zobnimi oblogami, zobnim kamnom in kariesom. Vsebuje kalij, ki zmanjšuje občutljivost zob ter vitamin B5, ki pomaga pri hitrejšem celjenju ran, zmanjšuje alergijske reakcije , ter uravnava vlažnost.. Aktivni fluorid in visok delež naravnega ksilitola imata nepogrešljivo vlogo pri remineralizaciji zob, zaščiti sklenine pred poškodbami in zaviranju nastanka zobnih oblog in kariesa. Zobna krema je 100% brez škodljivih penilcev in brez abrazivnih delcev. Ker se ne peni ne draži ustne sluznice in omogoča lažji vstop aktivnih učinkovin v medzobne prostore. Priporočljiva vsakodnevna redna uporaba. Primerna tudi za otroke nad tretjim letom starosti zaradi nežnega okusa in optimalne zaščite zob in dlesni.

Pakiranje: 50 ml

Cena : 7,78 EUR

Izdelek vam pošljemo po pošti po povzetju .Strošek poštnine znaša 1,70 EUR .
Za naročila v vrednosti nad 25,00 EUR je poštnina brezplačna .
Ob naročilu prosimo navedite naslov za dostavo.Yotuel belilna ustna voda

Obvezna dopolnilna ustna nega za bolj bele zobe, proti zobnim oblogam in kariesu.

V kombinaciji z ostalimi Yotuel izdelki (Yotuel zobna krema ) nežno beli zobe in regenerira dlesni. Zaradi visoke vsebnosti ksilitola in aktivnega fluorida pomaga preprečevati zobne obloge in karies. Vsebuje alantoin, ki neguje, pomirja ustno sluznico ter preprečuje draženje. Pomaga tudi pri aftoznih razjedah. Ne vsebuje alkohola, zato ne povzroča dehidracije in poškodb mehkih delov v ustni votlini. Je Ph nevtralna. Zagotavlja dolgotrajno svežino ust.

Pakiranje: 250 ml

Cena : 5,95 EUR

Izdelek vam pošljemo po pošti po povzetju . Strošek poštnine znaša 1,70 EUR .
Za naročila v vrednosti nad 25,00 EUR je poštnina brezplačna .
Ob naročilu prosim navedite naslov za dostavo.